Beelden vrouw die pint met gestolen pas in Opsporing Verzocht

dinsdag 25 april 2017

Soest - Dinsdag 25 april laat Opsporing Verzocht beelden zien van een vrouw die pinde met een gestolen bankpas. De bankpas was eerder gestolen in een supermarkt aan de Wiardi Beckmanstraat.

Op 25 mei 2016 deed een 85-jarige vrouw boodschappen in de supermarkt. Een jong meisje hing wat in haar buurt rond. Bij de kassa merkte het slachtoffer dat haar portemonnee weg was. Haar bankpas met haar pincode zat in de portemonnee. Bij het bellen van de bank om haar pas te blokkeren, bleek er al twee keer mee gepind te zijn.Camerabeelden

Van het pinnen op de Burgemeester Grothestraat zijn camerabeelden. Deze beelden werden al eerder getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. Dit leidde niet tot herkenning van de verdachte. Vandaar dat de beelden dinsdag 25 april 2017 worden getoond in Opsporing Verzocht.Heeft u al informatie over deze zaak of herkent u de verdachte van de foto? Neemt u dan contact op met de recherche in Soest via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Soest | 112 alarmeringen Soest | Goedkoop Tanken in Soest | Supermarkten in Soest | Weerbericht Soest